2006-10-02

Alla älskar väl en omröstning!

Har ni tittat i min högermarginal på sista tiden? Det var ju bra i så fall, för själv har jag totalt glömt bort det. Detta är förstås ytterst pinsamt, och för att gottgöra det så vill jag glädja alla trogna (och otrogna) läsare med en omröstning!

Vad tänker du när du ser bok- och skivtipsen i högermarginalen?
Select up to 7 of the following:
Jag har aldrig lagt märke till att det finns en högermarginal
"Hon måste läsa otroligt långsamt"
"Hon är nog väldigt dålig på danska och måste slå upp alla ord i ordboken"
"Jag antar att hon ägnar sig åt så kallad närläsning"
"Oj, vad hon måste älska den där skivan"
"Locket på cd-spelaren har nog fastnat"
Något helt annat som jag skriver i kommentarerna
Create Free Polls

16 kommentarer:

Lotten Bergman sa...

Men hjälp, nu klickar man bara i undersökningen och glömmer att kommentera!

Lotten Bergman sa...

Och nu kommenterade jag och glömde att klicka i undersökningen!

Översättarhelena sa...

Lotten: Det spelar nog ingen roll, jag tror inte att man behöver göra det i ett svep egentligen. Eller finns det en kommentarsfunktion i själv "pollen" också? Det var mer än jag visste i så fall!

Anna sa...

Jag tänker så här:

"Åh vad Helena är bra som har boktips om böcker och skivor (fast jag står nog över boktipset den här gången för blotta tanken på att läsa på danska ger mig svimkänslor), önskar att jag vore lika ambitiös, undrar hur man gör det på ett enkelt vis utan att behöva krångla med flickr-kod och wordpresskod som jag måste göra, förresten har inte de där tipsen varit samma ganska länge? men hon är väl som jag och hinner helt enkelt inte uppdatera dem så ofta som hon skulle vilja."

Ökenråttan sa...

Jag tänker along the lines of Anna, mutatis mutandis. Och jag såg bandet!!

Bloggblad sa...

Det fanns inget alternativ: Vilken latmask som inte uppdaterar... hon sitter nog och läser och lyssnar på musik hela dagarna...

Översättarhelena sa...

Anna och Ökenråttan: Ni är snälla ni!
Det är lite småkrångligt att göra det i Blogger också (tycker i alla fall jag). Man måste nämligen ändra i mallen varje gång. Det borde finnas ett enklare sätt.
Bloggblad: Haha, hur kunde jag glömma att ta med det alternativet :)

Ulla sa...

Jag röstade för närläsningsalternativet i brist på "jag ser där i ögonvrån att det finns något lästips men har ingen aning om huruvida det uppdateras eller ej".

Översättarhelena sa...

Ulla: Jag röstade själv också på närläsningsalternativet om jag ska vara ärlig :) Inte för att det på minsta vis var sant såklart, men jag var själv så nöjd med det. Här har ni en som skrattar åt sina egna skämt ...
Men det ligger nog något i det du säger. Jag funderar på att ta bort dem ur högermarginalen och lägga lite läs- och lyssningstips i vanliga inlägg i stället.

Sara Berlekom sa...

Jag tänker att jag också vill ha en sådan där list, men det har inte blivit av att jag skaffat någon (måste fixa plugin i wordpress).

Ibland tittar jag också för att få tips :)

Jonas Blind Höna sa...

Jag tänker: Ah, Ry Cooder var det länge sedan jag lyssnade på. Ska gå och sätta på ... Bop till you drop kanske? Eller den där med mera David Lindley? Eller kanske David Lindley och El-Rayo X? :-)

aequinoxia sa...

Jag håller med Anna och Ulla. Jag ser att där finns boktips, men nästa dag har jag hunnit glömma vilken bok det var, så jag vet inte om det är ett nytt eller gammalt boktips.

Är kommateringen korrekt, Helena?

Översättarhelena sa...

Sara: Vad bra!
Jonas: Chavez Ravine är bara halvbra, tycker jag. Eller rättare sagt: en del låtar är riktiga höjdare, medan andra är otroligt sega. Ojämn, var ordet. Åh, David Lindley och El-Rayo X! Vilken härlig nostalgikick :)
Aequinoxia: Du kommaterar ju som en gud.

Studiomannen sa...

Jag hade biljett till Lindley på Konserthuset i Göteborg. Synd bara att han ställde in. Men det är preskriberat nu. För övrigt har Cooder & Lindley gett ut mördande bra plattor tillsammans!

Bra att du tar upp det här med högermarginalen, eftersom jag ägnar mig åt att tipsa om skivor jag också.

Översättarhelena sa...

Studiomannen: Men gör du också så att du lägger in bilden i mallen i Blogger? Jag tycker det är lite bökigt egentligen.

Wv: xraysby
= el rayo x bye bye
Spooky!

Studiomannen sa...

Ja det gör jag och de hade gärna fått göra tillvaron lättare för oss!