2007-01-23

Lite insidesinformation från P3 Guld

I morgon (onsdag) klockan 20.30 får ni inte missa P3 Guld-galan på teve! Då har ni chansen att se min trettonåring sjunga i jättekören bakom Mando Diao. Trettonåringen hälsar för övrigt att basisten i Mando Diao är jättesnygg men inte lika snygg som Timbuktu, att en artist som kallas Juvelen är lite skum men i alla fall kan stå på ett ben samtidigt som han spelar gitarr och att Anders i Anders och Måns är otroligt lång och har lika rolig dialekt som på teve.

mando
Vilken är basisten?

3 kommentarer:

Ökenråttan sa...

Hörru Helena, nu när jag fått en ny dator får jag plötsligt konstiga frågor när jag ska gå in på din blogg. Och bara din, inte t. ex. Lottens eller Bloggblads. Man varnar för att det kan finnas farliga saker. Dessutom kan jag inte öppna länken till logistiklexikonet; då kommer farlighetsvarningen upp igen. Hos dej eller hos mej! Som det är nåt fel, alltså. Har nån annan upplevt detta hos dig?

Ökenråttan sa...

Och när jag ska gå ur kommentar-funktionen säjer datorn att "denna sida har upphört". ???

Översättarhelena sa...

Ökenråttan: Mystiskt! Jag har inte hört detta från någon annan. Kanske har du ett hyperkänsligt farlighetsvarningsprogram installerat i den nya datorn? Ibland är såna förinstallerade när man köper datorn. Just det där att du inte kan öppna länken till logistiklexikonen tyder på det. Det går förmodligen att göra några inställningar så att programmet inte ska vara lika känsligt, men hur man gör det är inte lätt att säga.