2007-06-28

Ni är snällast, snyggast och bäst på alla vis

Ni, mina kära bloggläsare, alltså. Ja, jag fjäskar lite. Jag hade nämligen tänkt be om en tjänst. Läser ni modebloggar? Har ni sett att de ibland efterlyser saker som de stöter på i en eller annan affär men inte hittar i rätt storlek eller färg eller så? Just detta hade jag tänkt försöka mig på nu. Och enligt mina erfarenheter av bloggosfärens hjälpsamhet och effektivitet (uthämtning av biljetter på Berwaldhallen, införskaffande av sagogryn med mera) så tror jag faktiskt att det kan fungera.

Nu har jag nämligen fallit pladask för de här blå skorna:

DSC00066

De finns på Din Sko, men ingen av butikerna i Göteborg (jag har flängt runt i allihop, tror jag, såvida det inte finns någon på Hisingen) har kvar dem i storlek 39. (Vilket väl inte är så konstigt, eftersom de är på rea just nu och således säkert har funnits i butikerna ett bra tag.) Om någon skulle stöta på dem i den storleken så skulle jag vara fantastiskt tacksam om ni kunde slå till på ett par såna till mig. Skriv föralldel det här i kommentarerna i så fall! Det skulle ju vara ytterst opraktiskt med flera par likadana. Och mejla mig på adressen som står här på bloggen. Som om det inte vore nog med detta måste jag dessutom be att få uppskov med de ekonomiska mellanhavandena tills jag kommer hem från Tunisien om en vecka. Så här skorna ut framifrån:

DSC00067

Tänk er dem till halmhatten i förra inlägget! Eller till den här klänningen, kanske. Skulle det inte vara underbart tjusigt?

4 kommentarer:

Marianne sa...

Snicksnack, det är du som är bäst!

Vet inte om du såg det, men eftersom det delvis var ditt föredrag i våras som fick mig att börja blogga så har du två galgar att hämta. Det enda du behöver göra är att åka till Västerås nästa år. Avgjort?

Ha det nu alldeles väldigt jättebra på semestern!

Översättarhelena sa...

Marianne: Men vad kul! Klart jag ska till Västerås!

Ökenråttan sa...

Du, jag såg ett par skor i går natt, när Lille M. och jag vacklade hem efter en bättre middag i Vasastan hos min lilla syster. I princip såg dom ut som på din bild men T-sljefen hade formen av ett ankare! Skulle det inte passa i Göteborg?

Fast dom hade ingen hög klack eller tjock sula eller så och du vill väl komma upp en bit för att det ska bli harmonisk balans med ditt långa hår, om jag fattat saker och ting på rätt sätt?

Ha det nu så bra i Afrika och kom ihåg att säga "shóckran" hela tiden. Med "o", inte ""å". Det betyder tack på arabiska. Och kom ihåg att aprikoser heter "mischmasch". Så nu ska ni nog klara er jättefint.

Översättarhelena sa...

Ökenråttan: Det låter ju väldans stiligt med ankarslejf! Jag har egentligen inte skor med klackar så ofta, men just denna kilklack gillar jag. (Faktum är att jag har ett par nästan likadana skor, fast röda!)
Tack för de goda råden! De ska nog komma väl till pass! Men vågar man äta aprikoser? Vi är inte gulsotsvaccinerade.