2007-05-25

Bilbloggardagen igen


Som en passande uppföljning till gårdagens bloggämne tänkte jag bilblogga lite till. Blogga i bilen alltså. Med mobilen. Om bilen på bilden här. Den har nämligen registreringsnumret LYX, vilket jag tyckte var ovanligt passande på en gammal 2CV med koffertmojäng och allt. Obs! Det är inte jag som kör.

4 kommentarer:

Lotten sa...

Bravo!

Jag har än så länge inte en aning om hur man mobilbloggar. Jag är en stofil.

(Men WV har fattat helt fel och bjuder upp till en svängom: vxdancz. Que?)

Matildas fikarum sa...

Jag vet inte heller hur man mobilbloggar. Om det betyder att sitta och knappa med mina stora fingrar på de små knappnålshuvuden till tryckknappar på mobilen, så tror jag jag avstår i vilket fall som helst.

Bloggblad sa...

Den roligaste registreringsskylten vi hade var nog BRA. För bilen var inte så bra - men det roade våra engelska gäster. Ännu mer roade blev tyskar som såg oss köra omkring i DDR.... jag trodde nästan att den kombinationen var förbjuden. Men det var den inte när vi hade den - innan muren föll!

alex sa...

Nu har jag köpt ett mycket snyggt tillbehör till min mobiltelefon – den blev som pånyttfödd! Det är en ny mobiltrend i världen – man klistrar sin egen flagga på telefonen. Jag köpte min på www.swedishplate.com Bra kvalitet – rekommenderas! Alex