2007-03-18

Bloggare – bäst på bloggen?

Nej, vi är faktiskt lika roliga och trevliga IRL! Vill du undersöka saken? Glöm då inte bloggträffen i Göteborg i morgon, alltså den 19 mars. Vi ses på restaurang Jazzå på Andra Långgatan 4B klockan 19.00.

Anmäl dig här eller hos Christina, a.k.a. Solusfemina!

Lite vilse i Göteborg? Mejla mig på oversattarbloggen snabel-a gmail punkt com så ska jag förklara hur man hittar!

16 kommentarer:

Översättarhelena sa...

Christina, hur många är vi nu? Sist vi hördes av hade du fått åtta anmälningar, så jag beställde bord till tio personer för säkerhets skull. Men blev vi fler kunde jag bara säga till under dagen i morgon.

Lotten sa...

Får man anmäla att man vill vara med men inte kan och får man sedan anmäla att man kan sitta hemma och ta en sympatiöl och får man anmäla sitt intresse inför alla blogginlägg som kommer under tisdagen och nu får någon snart anmäla mig för avundsjukehets.

Studiomannen sa...

Eller så kan vi mmsa under kvällen och du får vara vår live-bloggare, Lotten...

Frun och jag kommer med tåg och anländer tidigare än 1900, men har dessvärre ett sista möjliga tåg att passa också. Så det gäller att roas och roa omedelbums!

Christina sa...

Jag räknar till 6 st plus dig och mig ... således 8 som jag kan få ihop? Ska kolla m två Göteborgsnära bloggare under fm så får vi se men ta 10 platser så har vi extra stolar att ligga över när vi gapskrattar haha! Lotten bör sitta redo med sin mobil och en öl för att på distans kunna delta. Men jag tycker inte hon ska behöva dela på notan ... eller ;)

Christina sa...

... en sak till ... jag ska säga det ikväll till alla också men OM du kan och har tid och lust och allt det där ... KOM till min första föreläsning imorgon! Det är en man som talar och jag lovar att du kommer att gilla det passet :) Han talar om ungdomars uppväxtvillkor på ett sätt som gör att man får lite ståpäls ...

Översättarhelena sa...

Bloggträff med Lotten som distansrapportör, det blir ju jättebra och modernt på nåt vis. Men du får inte fuska utan måste dricka öl på riktigt!
Christina: Vad snällt, det låter jätteintressant! Som det ser ut just nu så kan jag nog ha tid i morgon.

Bloggblad sa...

Grön av avund... men jag litar på att ni är lika trevliga live - och nöjer mig med bloggen...

Anna sa...

Ååhh, ibland önskar jag nästan att jag var göteborgare ... nästan :)

Studiomannen sa...

Jag är inte någon göteborgare, men jag var på plats i alla fall. Och jodå: det var precis så trevligt och lajbans som ni avundsjuka säkert kan föreställa er. Jag tror bestämt att vi är ohyggligt trevliga som sällskap. Kanske kan vi börja ta betalt...

Cirkux sa...

Hur var det? Hade ni skoj? Blire bilder?

Översättarhelena sa...

Det var skoj! Det blir bilder! Men troligen inte förrän i kväll. Måste jobba!

ab sa...

Väntar otåligt på rapport!

Bloggblad sa...

Jag sitter också här och väntar...

Översättarhelena sa...

Men mina kära författare (AB och Bloggblad)! Var nu så snälla och ta en promenad i det vackra solskenet, så lovar jag att jag återkommer med rapport i kväll!

Christina sa...

Det luktar fortfarande bajsäckligt om min andedräkt. Tuggummi hjälper inte. j*la chili. OCh sen blir jag aldrig bra på kort heller ... livet är grymt.
Haha! Du har fått bilderna på mail ;) Jag ska äta middag m 100 personer ikväll så tyngden på dina axlar är nu enorm hihi! Jag skrev just på Trulsas blogg om allt som INTE nämnts ... i korta och frågeteckenskapande ordalag ;)

Cirkux sa...

Är det kväll snart? *väntar otåligt*