2008-09-26

Take a look at the bloggservett

Här kommer den väl då då, bloggservetten från den traditionsenliga bokmässebloggträffen på Gyllene Prag.

P1070458

Som ni ser har alla bloggare utom jag en fullt läslig handstil. Å andra sidan behöver ju ingen som läser detta kunna tyda länken just hit, eftersom ni redan är här.

Men ta nu och tyd länkarna till alla de andra unga och pigga bloggarna och kolla vad de har skrivit om bloggträffen. Jag var äldst, så jag bestämmer att jag slipper.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Nej, så bra att ni skrev alla namn på samma ledd så man slipper snurra på datorn!

Anonym sa...

Jag var äldst. Jag gillar den inneboende pessimismen i detta lakoniska konstaterande. Bäst att passa på och bestämma, imorgon kan någon av de andra ha gått ikapp och förbi.

Bloggblad sa...

Nästan skönt att jag inte var där... hade känt mig stenålders... när ni ungdomar pratar om "äldst..." fast ni är så unga...

Hälsningar
tant
Bloggblad - som ändå är rätt ung i sinnet... oj, tur att det inte blev ett t för mycket så att jag hade framstått som tungsint.

Anonym sa...

Åhh, ville vara där också! Men vi fyra bloggare som dök upp på Park fick iallafall se Henrik Schyffert. Han var snygg, fast gråhårig. Jag gned min rygg mot hans....
Hoppas 40-årsfesten var skojig och allt sånt där!

Översättarhelena sa...

Tack snälla Bloggblad för att du räknar in mig bland "ni ungdomar", säger hon som blir 47 om fyra veckor (och är rätt nöjd med det).

Anonym sa...

Jag gick faktiskt förbi och kollade om jag kunde se vilka som var ni, men jag tyckte alla såg likadana ut därinne, så det var svårt att veta, vilka som var trevliga bloggare. Jag hade dessutom slagit ut samtliga i ålderstävlingen, om jag hade gått in, vilketkanske hade varit opassande. Nästa år kanske jag vågar gå lite längre in....

Anonym sa...

Jag googlade lite snabbt på "bloggservett" och "bloggserviett". Det visade sig att stavningen med -serviett användes av tre bloggbekanta, alla boende i Skåne. Undrar om det är symtomatiskt?

Anonym sa...

Men herre min je, ska man lägga in länkar så kunde man väl ändå bemöda sig om att stava rätt. Bloggserviett alltså.

(Enda trösten är att om wv hade stavat hade det förmodligen blivit blsqveit.)

Översättarhelena sa...

Synd att alla gamla upplagor av SAOL är undanstuvade i källaren, annars hade jag kunnat vara besserwissrig och upplysa om när den stavningen försvann!

Anonym sa...

Besserwissrig måste vara ett sådant där ord som passar jättebra att uttala på skånska.