2008-08-23

Soppkök?

På tal om att kränga så har jag startat en bloppis. (Blogg + loppis = bloppis.) Den heter Soup 'n Old Clothes, vilket jag själv tycker är ett fantastiskt fyndigt namn. Faktum är att jag har funderat jättelänge på att bloppa (= sälja på bloppis) lite kläder jag aldrig använder, men det gick helt enkelt inte så länge jag inte kom på något namn jag var nöjd med. Håhåjaja.

15 kommentarer:

Anna sa...

Fiffigt! Tyckte flera kläder var fina men för små.

cruella sa...

Kan du inte köpa fel storlek och sälja till mig?

Anonym sa...

Nu ska jag berätta vad jag gör med mina gamla kläder. Med mina gamla kläder går jag till Myrorna och lämnar dom där. I Stockholm kan man nämligen inte sälja andra gamla kläder än helt oanvända Armani-kavajer som man råkade köpa i fel storlek (för 5.900 kronor), typ.

Anonym sa...

Och nåra såna kavajer köper naturligtvis aldrig jag, försäkrar Ökenråttan. Och det hänger en massa gamla kläder i mina garderober. Nu har jag hängt fram innehållet från den ena i mitt arbetsrum, på en vädringsställning som står riktigt rejält i vägen. Då MÅSTE jag ju ta itu med att sortera. Då gör jag så här, att sånt jag gillar och kan använda hänger jag tillbaka i garderoben. Sen får vi se vad som blir över. (Visst är det lättare att säja vad man vill ha kvar än att välja ut vad man kan sänga/sälja? Helt olika överväganden, me thinks.)Sen blir det Myrorna.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
dieva sa...

Wow, den där bustiern var ju fantastisk! Den vill jag ju ha, den råkade ju både vara i färg och storlek som passar mig. Ska se om det är något mer som borde flytta till mina garderober, återkommer på mejlen.

Huskorset sa...

Mycket snygga saker som skulle se anskrämliga ut på mig som är minst sju storlekar större.
Men varför inte ha bustieren på nästa bloggträff? ;)

Ö-Helena sa...

Det blir Dieva som får ha den på bloggträff i så fall! Jag ska ta farväl av den i dag. Det kniper lite i hjärtat, för den är verkligen otroligt snygg. Skönt att den kommer till ett bra hem!

The Pale Green Woman sa...

Himla snygga grejer, i synnerhet bustieren (vad det nu heter i bestämd form??). Men det var väldans vad liten du var, jag som fått för mig att du är LÅNG, varför jag nu fått för mig det.

Tack för paket! Du får paket imorgon om posten sköter sig!

Ö-Helena sa...

Men jag är faktiskt bara en halv centimeter kortare än den genomsnittliga svenska kvinnan!

Marianne sa...

Äh, du är inte genomsnittlig någonstans :-)

Bloggblad sa...

Vilken käck idé - och mycket har du sålt. Grattis.

Ö-råttan: jag kände igen dig redan på de första raderna... :) Kanske för att jag också går till Myrorna med mina Armanisar...

Det var ju tur att den där röda bystmanicken är såld, för mina meloner hade ändå inte fått plats där...

dieva sa...

Bustiern är lika snygg som den såg ut! Men kräver husa för att få på sig har jag insett, jisses vad mycket hyskor.

Sonen verkar jätteförtjust i kavajen som passade precis.

Ö-Helena sa...

Vad bra! Men det var ju synd att det inte medföljde någon husa. Fast å andra sidan hade jag kanske ändå behållit henne i så fall.