2008-09-13

Kvinna med tenorsaxofon

Omröstningen gav ett inte särskilt överväldigande men ändå tydligt besked: saxofonbilden var mest populär. Resultatet förklaras delvis av att det saknades ljud till bilden.

Några tyckte dock att själva saxofonisten syntes lite dåligt. Men nu har min snälla tjugoåring tagit en ny bild, där man åtminstone kan se det mesta av mig, det vill säga det som sticker ut bakom jätteluren.

P9131584
Den är faktiskt ännu tyngre än den ser ut.

Som ni ser har jag helt åsidosatt enkätens resultat och i stället placerat den här nya bilden i högermarginalen. Och med tanke på den här bloggens uppdateringfrekvens kommer man dessutom länge och väl att få se mig och min sax i dubbla upplagor här. Men som sagt, det är ju i alla fall ingen ljudblogg det här.

11 kommentarer:

Bloggblad sa...

Iofs en tjusigbild, men ajg är svag för den med fina håret... har alltid drömmmmt om en spn firys.

Fnsen vad tneagenterna har butt platsikv -äll.


Uguuud, nu kommer elddprpovet - bokstanvsnyktertestet...

Översättarhelena sa...

Men Bloggblad då! Nu är det visst dags att gå och lägga sig!

qi sa...

Iofs inte den jag röstade på, röstade på ögat som jag tyckte var vackert och lagom mystiskt, men helt OK... ;-)

Och jag konstaterar att ansträngningar verkligen har gjorts för den nya saxofonbilden, för jag antar att ni inte har det blå skynket hängande i dörröppningen i vanliga fall? Proffsigt! :-)

Översättarhelena sa...

Alldeles riktigt, Qi! Hade vi varit lite proffsigare så hade vi strukit skynket också :)

Anonym sa...

Häftigt! Jag såg bilden i helt fel 3D och trodde du stod i en ljudisolerad garderob och började undra varför, när den grå väggklädseln i garderoben plötsligt blev ett skynke.

Kul med ny bild!

Anonym sa...

Wow, för första gången i mitt liv upplever jag en tydlig synestesi. Den där bilden svänger ju! Hoppas det här är inledningen på en period med en ny saxbild varje vecka. Får man önska? Det vore höftigt att höra hur bilden låter om ni har med rökmaskin och solglasögon också.

(Eftersom jag är ensam hemma idag var det tyvärr ingen som hörde det förtjusta fnissandet som ackompanjerade Bloggblads kommentar.)

Anonym sa...

You got mail! Jag färgsatte din bild på skoj. Tänkte lägga till solglasögon faktiskt, men är nog inte bra npg för det...

Bloggblad sa...

Men nu ligger alla tangenter på plats. Tur det, för det var ännu svårare nykterhetstest här nedanför.

Jag har inte fått ett enda spam på över ett år - utan bokstäver.

Marianne sa...

Vad detta har med tenorsaxofoner att göra vet jag verkligen inte, men i dagens Svd Helg står att "Förgiftade äpplens klubb" är välskriven.
Ska vara "välöversätt", eller hur? :-)

Översättarhelena sa...

Tack för tipset, Marianne, nu måste jag köpa SvD i dag! "Välöversatt" ska det såklart vara!

Godiva sa...

Vackert!!