2008-09-22

Bildbevis och en fråga

Den flitigaste Göteborgsutforskaren jag vet, nämligen den outtröttliga Flinn, hon som rapporterar hem till Dalarna, har dokumenterat resultatet av min iakttagelse häromdagen. Och tur var väl det, för man vet aldrig hur nitiska Gatubolaget är med markrenhållningen. (Oftast inte så värst, tror jag.) Så här blev det:

rutor 1
Foto: Flinn

Vi kan konstatera två saker: För det första att vår okände trottoarmålare tydligen övergav schackrutemönstret efter att jag hade cyklat förbi. För det andra att han är intresserad av mode. (Ni ser ju tidningen som ligger uppslagen på marken.)

Vi visar väl en närbild också så ni får studera hantverket ordentligt:

rutor 2
Foto: Flinn

Och nu till det andra ämnet i dagens rubrik: frågan. Här kommer den: Ni har väl inte missat att det är bloggträff på Gyllene Prag på torsdag? Läs mer här!

7 kommentarer:

Flinn sa...

Det är visst en populär bänk, för den verkar vara mer upptagen än många av de andra där. (Så har man också utsikt mot huset med tomtarna därifrån.) När jag gick förbi första gången satt där en kille som såg livsfarlig ut och hade fötterna på konstverket. Jag gick en runda och när jag kom tillbaka var det ledigt, men precis när jag stod och siktade med kameran kilade en liten tjej fram och satte sig på bänken. Jag fotade henne av bara farten, men fick sedan lov att stå kvar och se skum ut medan hennes föräldrar kom och långsamt drog henne med sig därifrån.

Och nej, det har jag ju inte. Missat alltså. (Som om det inte var nog med överflödig information i den här kommentaren redan!)

Anonym sa...

Nej, men jag missar träffen. Fast det är inte synd om mig, jag är i den näst bästa staden för bokfantaster nästa helg - London.

Ni får ha så kul.

Anna sa...

Himla snyggt blev det tycker jag. Kan det vara en spionkod kanske? Eller en signal till marsianerna?

Översättarhelena sa...

Ja, det kan det absolut vara, både hemligt spionmeddelande och signal till våra vänner i rymden. Och många fler tolkningar är möjliga!

Mirren sa...

Roligt med bloggträff! Själv träffar jag regelbundet några tjejer som jag lärde känna på en tråd på Familjeliv. Vi har hållit kontakt i flera år nu.

Fin presentationsbild förresten!

Huskorset sa...

Jag kommer till Gyllene Prag!

Översättarhelena sa...

Tack Mirren!
Bra Huskorset!