2007-10-16

Bästa posten

Oj, nu lät det som om jag tänkte skriva ett öppet brev till posten. Men det tänkte jag inte alls, det. Jag skulle bara visa vilken kul post jag fick i förra veckan.

P1030447
Fin postskörd i torsdags.

Ni vet, när man jobbar hemma – som jag alltså gör – så händer det inte alltid så mycket om dagarna. Postens ankomst blir då något av en höjdpunkt under dagen (eller rättare sagt postens ankomster, den kommer nämligen två gånger om dagen här hos oss). Oftast blir man ju dock rätt besviken. Det är mest reklam och tråkiga fönsterkuvert. Men i torsdags kom alltså inte mindre än två skojiga försändelser. Den ena var en bok om döingar från Caveat Lector, som delar mitt något osunda intresse för kriminalteknik, obduktioner och sånt. Det andra var den utlovade gästboken från Lotten, komplett med fina pennor och allt. Hjälp, måste vi börja ha gäster nu?!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag kan komma och vara gäst hos dej, Helena, och skriva i gästboken. Fast roligast blir det om jag medför Lille Makne också. Han kan både rita fint och vara rolig. Fast han inte är göteborgare.

Lotten Bergman sa...

Faktum är att vi hemma hos oss själva skriver i gästboken de få dagar som vi inte har gäster.

(Åh, det där lät väl schangtilt, så säg?)

Översättarhelena sa...

Gästråttan med make: Ni är välkomna hit!

Men Lotten, det är väl fusk?

Lotten Bergman sa...

Javisst och hurra, det bästa fusk som finns!

Anonym sa...

Jag kan också komma! Moahahaha, snart står jag utanför dörren...

Översättarhelena sa...

Jamen, detta är ju utmärkt. Jag kanske får göra detta till en särskild gästbok för bloggvänner? De gamla vanliga gästerna slipper skriva!

Ataharis sa...

Då kan jag också komma. :)

Skönt att du är tillbaka, förresten.