2006-07-01

Varmbadet

Robbie Williams är i stan, sägs det. Igår spelade han fotboll på Kamratgården. På Ullevi får han däremot inte spela fotboll.

Jag ska inte höra på Robbie – jag fick min beskärda del av arenakonserter för tjugo år sen. Det var Springsteen (två gånger), Dylan, Stones, Eric Clapton, Ian Hunter, Simon & Garfunkel ... Och så Clash på Olympen i Lund 1980. Eller om det möjligen var 1979?

Nej, den här helgen tillbringar jag i stället på kallbadhuset i Saltholmen tillsammans med några hundra andra damer. Där är det allt annat än kallt, kan jag rapportera efter dagens besök.Stackars Robbie som missar Saltholmen.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag ska inte heller titta på Robbie, även om jag inte varit på en endaste arenakonsert. Däremot en herrans massa festivaler i min "ungdom". Kallbad ligger närmare till hands, troligen på nån sandig strand. Alternativet är att sitta hemma och invänta nya systerdotterns hemkomst.

Anonym sa...

Sara BerlekomReflektioner

Är lite avundsjuk på dem som sett Simon & Garfunkel live. Själv har jag i och för sig sett Paul Simon (början av 1990 talet), men på senare år har han börjat ta så hutlöst betalt (både som soloartist och när han återförenades med Garfunkel.) Så jag kommer nog aldrig ha råd att se honom live igen.

Lotten Bergman sa...

Den absolut enda arenakonsert jag har sett är ... *snyft* ... INGEN! Jag är imponerad av din lista.

Därför ska jag till dina krokar av världen idag. Trots att Robbie Williams tydligen är lite deppig efter Englands straffmissar i VM.

En konsert jag skulle gå på om jag kunde resa i tiden, är en totalhysterisk i en sunkig källarlokal i Berlin början av 1960-talet: Beatles. George Harrison var inte ens myndig!

Översättarhelena sa...

Sara: Det var nån sån där återföreningshistoria jag såg med S&G. Inte vansinnigt bra faktiskt.

Lotten: Det blir säkert jättekul. Recensionerna i dagens GP (av gårdagens konsert) tyder på att han har kommit över straffdepressionen!
Är du kvar på måndag? Vill du ta en öl på kvällen? Eller nåt.

Anonym sa...

Sara Berlekom

Reflektioner

aha jag kanske får vara glad för min Paul Simon konsert som faktiskt är bland de bästa jag har sett/hört :)

Source sa...

En konsert jag önskade jag var med på var Simon&Garfunkel i New York - central park. Det lär ha varit 200.000 personer och en otrolig stämning. Men such is life - Missade chanser kommer aldrig.