2007-02-12

Poff, till er tjänst!

I dag, mina kära vänner och läsare, tänkte jag inleda en liten följetong om inredning. Den kan bli lång eller kort, sånt kan man inte veta i förväg. (Jag kanske ska passa på och lugna eventuella oroliga läsare med att fler skiljeteckendrinkar är under utveckling och att resterande hårborttagningshemligheter kommer att avslöjas i god tid före badsäsongen.)

I dag blir det lite blogginredning. Är det någon som har missat att jag har en ny och väldigt fin banderoll längst upp på bloggen från och med i dag? Och vem tror ni jag har den att tacka för, om inte de alltid lika filantropiska (ni får ursäkta om jag överanvänder det ordet en smula, men det är så att jag behöver öva mig på det för att jag tycker det är så svårt) Lotten och Olle. Det funkar som så att man bara liksom behöver tänka ”vad fint det skulle vara med en sån där banner som en del andra har, men när ska jag hinna ta reda på hur man gör en sån …” och sen åka till Skåne i ett par dagar. När man sen kommer tillbaka och vittjar sin mejlbox så ligger det en fin banderoll och väntar där.

Missa inte nästa spännande avsnitt: Hemma hos arkitekten och konsthistorikern (eller deras alter egon)!

13 kommentarer:

Anonym sa...

Tjusigt! Den ger mig någon känsla av att ha sett typsnitten förut från svunnen tid. Banderoll? Det finns olika namn på den, som jag inte får kläm på. Jag skriver blogghuvudet och det rimmar lite illa.

Anonym sa...

Finfin bandrulle! Men blev det inte lite stort mellanrum mellan rullen och texten? Här hos mig, på en gammal bärbar dator (snarare nätt och jämnt flyttbar), hamnade större delen av fotot nedanför skärmen. Man ser bara lite hårskrafs.

Översättarhelena sa...

Tack Anne-Maj! Kan det vara så att banderollen ligger i blogghuvudet kanske?
C: Hmm, jag som meckade så länge för att få till det där mellanrummet ...

Lotten Bergman sa...

Oiiih, vad flott det blev!

- Olle, Olle, kom och titta!

Humlan sa...

Jag tänker och tänker...
inga mail i boxen i dag heller!
*suck, får göra det själv..*

Översättarhelena sa...

Lotten: Eller hur!

Humlan: Hmm, jag trodde det var så det funkade ...

Lotten Bergman sa...

Humlan: Min djefla man har gjort en banner till dig!

Mejla honom på olle@bergman.com

qi sa...

Snyggt!

Översättarhelena sa...

Tack Qi!

Kolla Humlan, det funkade!

Ica sa...

Ahhhhh! Poff till er tjänst! Nu fick jag Alladinabstinens. "Väckte du mig? Släpade du hit mig? och nu gör du slut på mig? Jag tror inte det. Du ska ha tre önskningar så sätt dig!!"

Översättarhelena sa...

Ica: Massor av poäng för att du kände igen citatet! *gnolar* Prins Ali, lycklig och fri, Ali av Baba ...

Anonym sa...

Jag vill också :(

Översättarhelena sa...

Tack Helena T!
Christina: Tänk riktigt intensivt så ordnar det sig säkert!